Hypnoterapeut

Hypnoterapeut

By

Last updated at januari 15, 2020

Reviewers GoMentor

HypnoterapeutHypnoterapi er en behandlingsform der vi henvender oss til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. En hypnoterapeut er derfor terapeut som arbeider med dine indre ressurser og kompetanser ved hjelp av dyp avslapning.Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme utfordringer på samme tid uten å være i konflikt.

Når man er under hypnose jobbes det dyptgående med å foreta positive, ønskede endringer i tanke- og følelsesmønstre. Ens underbevisthet er på dette tidspunkt mere åpen enn ellers, og det er derfor mulig å gjrøe disse endringene. Gjennom helel ivet blir vi bombadert med informasjon som lagres i vår underbevissthet. Alt det vi utsettes for, både positivt og negativt, bevisst og ubevisst, lagres og kan påvirke vår måte å handle og tenke på. Vi oppfatter verden ut fra de erfaringer og den informasjon vi har lagret i det underbeviste. 

En hypnoterapeut kan blant annet bistå deg med problemer som: 

  • Fobier
  • Avhengighet
  • Stress
  • Søvnproblemer
  • Angst og traumer
  • Vekttap 

Finn den rette hypnoterapeuten 

Nedenfor kan du se overiskten over de psykologene, terapeutene og coachene som er utdannet hypnoterapeuter hos GoMentor. På deres profiler kan du lese mer om den enkeltes erfaringer og metoder, eller du kan søke mer spesifikt under 'Finn ekspert'.  

Get help with Hypnoterapeut

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström

Vi samarbetar medOm du eller någon annan är i fara eller har självmordstankar bör du inte använda GoMentor. Dessa telefonlinjer kan hjälpa dig med omedelbar assistans.