Helhetsterapeut

Helhetsterapeut

By

Last updated at januari 15, 2020

Reviewers GoMentor

HelhetsterapeutHelhetsterapeuter benytter seg gjerne av flere typer alternative og komplementære behandlingsmåter. Målet med behandlingen er å sørge for ubegrenset og fri flyt av livsenergi gjennom kropp, hjerne og ånd. Behandlingen blir tilpasset behovene og ønskene til hver enkelt, og tar sikte på å behandle hele mennesket. Som ved de fleste andre komplementære behandlingsmetoder, er meningen å finne en behandling som skal sette i gang kroppens evne til å helbrede seg selv.

Man oppsøker gjerne en helhetsterapeut fordi man har et helserelatert problem. Det pleier å være snakk om at man ønsker en alternativ behandling. Noen ganger har man fått behandling andre steder for sine symptomer/plager, uten at det har hjulpet. En helhetsterapeut benytter seg ofte av behandlingsmetoder som kinesiologi, øreakupunktur, fotsoneterapi, aromaterapi og meridiandrenasje. 

Finn den riktige helhetsterapeuten

Her hos GoMentor kan du finne og booke sesjoner hos profesjonelle psykologer, psykoterapeuter og coaches spesialisert innenfor et bredt spekter av utfordringer og enda viktigere, spesialisert i hvordan det skal håndteres på en sunn måte. Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Get help with Helhetsterapeut

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström

Vi samarbetar medOm du eller någon annan är i fara eller har självmordstankar bör du inte använda GoMentor. Dessa telefonlinjer kan hjälpa dig med omedelbar assistans.