Tegneterapi

Tegneterapi

By

Last updated at januari 15, 2020

Reviewers GoMentor

TegneterapiTegneterapi er en psykoterapeutisk metode, som tar utgangspunkt i klientens eller pasientens tegninger eller malerier. Det kan fokuseres på sekvenser av bilder som er utført i løpet av terapien, hvor hvert bilde er en del av et større forløp, men det kan også fokuseres på et enkelt bilde og prosessen bak dette. Tegneterapi gir muligheten til å jobbe med symboler, opplevelser utenom språk og ubevissteheten som på forskjellig vis uttrykkes i bildene. Vanligvis vil refleksjonene over bildene foregå i en dialog mellom deg og din terapeut. 


Tegninger har systematisk blitt brukt i psykoterapi siden 1970-tallet og metoden har blitt utbrett i behandlingen av både lettere og tyngere lidelser. Uavhengig av hva du ønsker å utforske med deg selv og din pyskiske helse, kan tegneterapi være løsningen for deg. Under finner du en liste med mentorer som arbeider med tegneterapi. Finn din mentor der eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre. 

Get help with Tegneterapi

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström

Get help with Tegneterapi

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström
Try GoMentor 24/7 at half price

Tegneterapi

Vi samarbetar medOm du eller någon annan är i fara eller har självmordstankar bör du inte använda GoMentor. Dessa telefonlinjer kan hjälpa dig med omedelbar assistans.