Man

Man

By

Last updated at januari 15, 2020

Reviewers GoMentor

På GoMentor samarbeider vi med en lang rekke mannlige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coacher. Noen synes det er vanskelig å finne den riktige mentor, da det i høy grad handler om kjemi. På GoMentor gjør vi det litt lettere, ved at du kan søke på alt fra kjønn, profesjon, erfaringsområder til geografi. Så hvis du for eksempel søker en mannlig psykolog eller psykoterapeut i nærområdet ditt, kan du enkelt finne det.

 

Har du vanskeligheter med å finne en mannlig psykolog, terapeut eller coach i lokalområdet ditt, har du også mulighet for å finne en som tilbyr online-samtaler. Ved å velge en mentor som tilbyr online-samtaler, blir du uavhengig av geografi og du kan benytte deg av akkurat den mentoren du søker.

 

Et element som er viktig når du velger den riktige psykolog, psykoterapeut, sexolog eller coach, er at du føler du kan åpne deg opp for vedkommende. Hvis ikke du føler at du kan det, bør du vurdere å velge en annen. For å finne ut av det, velger mange å ringe til mentoren før man booker en tid.

 

Det kan være forskjellige årsaker til at man ønsker en mannlig psykolog, psykoterapeut eller coach: 

 

  • Hvem man føler man kan åpne seg opp for
  • Religiøs overbevisning
  • Hvem man kan gjenspeile seg i
  • Hvem man føler man kan være fortrolig med
  • At man kanskje kommer inn på emner, som det er vanskelig å snakke med en kvinne om 

 

Finn den riktige mentoren for deg i listen under eller ved å søke mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre. 

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström
Prova terapi online

Man

Vi samarbetar medOm du eller någon annan är i fara eller har självmordstankar bör du inte använda GoMentor. Dessa telefonlinjer kan hjälpa dig med omedelbar assistans.