Kvinna

Kvinna

By

Last updated at januari 15, 2020

Reviewers GoMentor

KvinnePå GoMentor får du blant annet et overblikk over kvinnelige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coacher. Noen mennesker synes det er vanskelig å finne den riktige mentor, da valget i høy grad handler om kjemi. På GoMentor er valget og mulighetene heldigvis gjort mer oversiktlig, da det er mulig å søke på alt fra kjønn, utdannelse, interesse- og erfaringsområder, geografi, profesjon og mye mer. Så leter du for eksempel etter en kvinnelig psykolog eller en kvinnelig psykoterapeut i ditt lokalområde eller by, kan du enkelt finne det her. Hvis det ikke er en kvinnelig psykolog, terapeut eller coach i lokalområdet ditt, er det verdt å huske at du også kan etter en som jobber med online videosamtaler. Fordelen med online videosamtaler er at du blir uavhengig av geografiske avstander og kan bruke akkurat den mentoren du søker. Samtalen foregår online via PC, iPad eller iPhone – helt sikkert og fortrolig.

 

En ting som er viktig når du skal velge en psykolog, psykoterapeut, sexolog eller coach er om du føler du kan åpne deg opp for vekommende. Hvis ikke du tror at du kan det med den aktuelle mentor, bør du vurdere å velge en annen. For å finne ut av det, velger mange brukere og klienter å ringe til mentoren før de booker en tid. På den måten kan man prøve og sikre seg at det er kjemi.

 

Det er forskjellige årsaker til at noen søker en kvinnelig psykolog, psykoterapeut eller coach:

  • Hvem man føler man kan speile seg i
  • Hvem man føler man kan snakke åpent med
  • Hvem man ønsker å være fortrolig med
  • Sin religiøse overbevisning
  • Hvis man skal inn på emner, som er vanskelige å snakke med en mann om 

Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Find ekspert' til høyre. 

Get help with Kvinna

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström

Get help with Kvinna

Nirvi Bennich Magnus Rösing Ingrid Marongiu Per Idström
Try GoMentor 24/7 at half price

Kvinna

  • Huvudkategori
  • Relaterade ämnen

Vi samarbetar medOm du eller någon annan är i fara eller har självmordstankar bör du inte använda GoMentor. Dessa telefonlinjer kan hjälpa dig med omedelbar assistans.