Blogs

Vardagsångest

Written 8/30/2019 1:48:23 PM by Sandra Ripheden - Coach

Det är så lätt att man efter en längre tids ledighet som nu efter sommaren känner olust och ångest över sin tillvaro. Under semestern har du kanske kunnat unna dig lite extra, sovit ut ordentligt varje natt och levt lite mer ohälsosamt med kost och dryck än du normalt gjort. Att då kasta sig in i rutiner igen kan för vissa vara skönt medan för andra en katastrof. Exakt detta kände jag förr i tiden. Men jag bestämde, jag tog kontroll över mitt liv och gjorde en livsstilsförändring så den skulle passa mig, inte alla andra. Det var tufft och ja det blev mycket tårar och jobbiga nätter i början - men så himla värt det. Jag vill hjälpa dig att ta kontrollen över ditt liv och hjälpa dig att må bra!

Många människor lever idag en vardag som de själva inte valt, ett liv som man tror/eller vet att någon annan förväntar sig av dig att du ska leva. Är det konstigt om man får ångest då? Man ska vara perfekt på alla plan, inte bara i utseendet utan du ska leva det perfekta livet med sambo och barn, bo i villa, ha god ekonomi, ha ett bra välbetalt arbete, träna ett visst antal dagar per vecka, hinna bjuda hem vänner på middag, hålla hemmet rent och snyggt hela tiden, köra barnen till olika träningar, hinna ha samliv med din partner, hinna handla osv. Men seriöst - vem fasen hinner med allt det??? Det är dags att tillsammans få ett slut på all hets. När blir det din tid? 

I nästa blogginlägg kommer jag skriva om ångest och panikångest. Jag har haft det, och jag vet att många fler av er där ute också drabbas dagligen av detta. Jag kommer ge en beskrivning på vad just ångest är, hur det känns, och vad panikångest är. 

Va rädda om er!

We cooperate withIf you or another person have suicidal thoughts or are in some way a hazard to your own health, then you should not use GoMentor.These resources can help you with immediate assistance.