Sexualitet och sexuella problem - terapi och coaching online

Sexualitet och sexuella problem - terapi och coaching online

By GoMentor

Last updated at January 24, 2020

Reviewers Louise Ridderstad

Manglende eller nedsatt sexlyst - Manglende ereksjon - Unngåelse av intimitet - Hemmet orgasme - Smerter

 

Få hjelp til seksualitet og seksuelle problemerSeksuelle problemer kan for noen føles som et pinlig problem å håndtere. Denne pinligheten er ofte grunnen til at mange har vanskelig for å søke hjelp til problemene, som blant annet kan være:

  • Nedsatt eller manglende sexlyst
  • Erektil dysfunksjon - manglende ereksjon
  • Prematur ejakulasjon - for tidlig sædavgang
  • Seksuell aversjon
  • Hemmet organsme
  • Økt seksualdrift

Problemene nevnt ovenfor er ofte seksuelle dysfunksjoner som kan ramme både menn og kvinner, og det kan skape både personlige problemer og problemer i parforholdet.

 

Noen opplever også forvirring rundt sin egen seksualitet, når det oppstår et seksuelt problem. Kanskje opplever du at du har seksuelle tanker eller fantasier om en av samme kjønn - eller du har opplevd å bli seksuelt tiltrukket av en du har møtt av samme kjønn.

 

I et forsøk på å definere sin egen seksualitet, handler det ikke nødvendigvis om sex som den aktive handling, men nærmere om hvordan man oppfatter seg selv seksuelt. Det handler typisk om ens forhold til sin egen kropp, slik som behov, tanker, lyster, grenser, fantasi, nysgjerrighet, kjærlighet, bekreftelse og identitet.

 

Det kan være vanskelig å snakke med andre om seksualiteten sin eller om sine seksuelle problemer, men med et GoMentor 24/7 abonnement har du mulighet for å få profesjonell rådgivning, hjelp og sparring fra en av sexologene våre, som har spesialisert seg på nettopp de problematikkene du kanskje opplever.

 

Det kan være svært at snakke med nogen om sin seksualitet eller om sine seksuelle problemer, men med et GoMentor 24/7 abonnement har du mulighed for at få professionel rådgivning, hjælp og sparring fra en af vores sexologer, der har speciale i lige netop de problematikker, du kan opleve.

  • Mannen min går til prostituerte
  • Jeg fantaserer om menn, men er kjæreste med en kvinne
  • Jeg stopper opp ved sex og har vanskeligheter med å finne en ny kjæreste

We cooperate withIf you or another person have suicidal thoughts or are in some way a hazard to your own health, then you should not use GoMentor.These resources can help you with immediate assistance.