Studier och utbildning - online coaching

Studier och utbildning - online coaching

By GoMentor

Last updated at January 24, 2020

Reviewers Louise Ridderstad

Studievalg - Skolelei - Manglende motivasjon - Prestasjonsangst - Eksamensangst

 

Få hjelp til studieDet er ikke så rart at det kan være veldig vanskelig å ta beslutninger knyttet til utdannelse og karrierevalg, når man tenker på hvor mange muligheter som faktisk finnes. I tillegg til alle mulighetene, kan det være overveldende å innse at det er noen indre dialoger som blander seg inn og forteller deg hva du kan og ikke kan - samt hva du skal, bør og burde gjøre.

 

Studiestart og selve studielivet kan også være utfordrende for mange. Det å starte et nytt kapittel i livet sitt, med nye mennesker, ny hverdag og nye krav, kan oppleves både som spennende og motiverende - men flere opplever også at det oppstår bekymringer om fremtiden eller problemer med å få hverdagen til å henge sammen.

 

Kanskje har du funnet drømmestudiet ditt, men opplever en dalende motivasjon eller er studielei. Kanskje du trenger hjelp til en konkret ting i forhold til studiet ditt, som for eksempel strukturering av eksamenslesing, prestasjons-/eksamensangst eller det sosiale aspektet.

 

GoMentor 24/7 er en fleksibel løsning, som passer perfekt til deg som studerer. Du skriver med en mentor, hvor og når det passer deg. Det kan både være hjemmefra, på skolen, før eksamen eller noe helt annet.

 

Uansett hvilke problematikker du sitter med, kan du få hjelp av en av våre psykologer, psykoterapeuter eller coacher på GoMentor. De har blant annet hjulpet andre med:

  • Tvil om man har valgt det rette studie
  • Manglende motivasjon og redd for eksamen
  • Føler meg feil og ikke god nok i gruppesamarbeid

We cooperate withIf you or another person have suicidal thoughts or are in some way a hazard to your own health, then you should not use GoMentor.These resources can help you with immediate assistance.