Marc Levin -

Marc Levin

Online

Online services

We use the information to match you with the psychologist, therapist or coach that is best capable to help your with your situation.

At GoMentor online sessions are held via a stable and secure video platform, which is specially designet for use with psychologists, therapists and coaches.

The advantages includes that there are no physical restrictions, and that it's often cheaper and has shorter waiting times. GoMentor's platform for online sessions is stable and secure (encrypted), which means the security and confidentiality is best in class. The platform is approved by the Danish psychotherapist organisation.

Online sessions require an internet connection and can be used on a PC, Mac or via our app to iPad and iPhone.

Description

Psykoterapi er et vidt og til tider forvirrende begreb, også for dem, der praktiserer det.

Ikke nok med at der er flere definitioner og opfattelser af dette, der er mange skoler og typer, med utallige begreber og definitioner.

Esmat og jeg har flere og løbende erfaringer og efteruddannelser i den psykoterapeutiske verden, men der er nogle ting der er vigtige at huske:

En teknik eller psykologiske skole kan ikke i sig selv lindre eller helbred et menneske. Lige som jeg ikke tror at Picassos pensler alene vil kunne gøre mig til en mester kunstner, men muligvis give mig inspiration og bedre forudsætninger for at udtrykke mig, det kræver en kemi, en magi, et talent som vi allesammen kan aktivere, for at skabe et mesterværk.

God kommunikation, der skaber gode løsninger og valgmuligheder, er et mesterværk.

God teknikker, faglig og personlige oplevelser, uhæmmet nysgerrighed, ægthed og ærlighed er

iblandt de værktøjer, pensler og malingbøtter der hjælper os på vej.

Magien? Den kommer fra de to eller flere kunstner der møder hinanden med disse og andre værktøjer, helst med et vigtigt og værdigt rejsemål for alle parter. Drømme og mirakler er tilladte.

Har arbejdet som selvstændig konsulent siden 1980. Jeg har været engageret af Dansk Flygtningehjælp i to amter, for hvem jeg har udført behandling af torturofre og pårørende, og udviklet undervisningsmodeller samt bånd, der er oversat til adskillige sprog til brug for afspænding og personlig udvikling. Båndene er udarbejdet med min egen musik og med Time Line Therapy.

Etablerede, sammen med lægekonsulent Rick Steele, et prototype for et mobilt behandlingsprogram, traumatiserede klienter, primært flygtninge, på flere kommuners arbejdsmarkeds afdeling. Konceptet bredede sig til andre kommuner, og i 2004, var grundlagt af Rick Steele, som RCT-mobil.

Grundlagde, Caravan, , eget mobilt behandlingsprogram, traumatiserede klienter, primært flygtninge, brugt af flere kommuner, inklusive, Helle, Thisted, Fredericia, Gjern.

Biography

If you or another person have suicidal thoughts or otherwise are at risk, you should not use GoMentor. These resources can help you with immediate assistance.